Πως να ράψετε μόνες σας ένα μάρσιπο!

Απο

Πριν 7 μήνες γέννησε η κολλητή μου και σκέφτηκα να της κάνω δώρο ένα μάρσιπο,για να μπορεί τώρα που θα έχει καλό καιρό να βγάινει και να έχει το μωρό στην αγκαλιά της (και στη σωστή θέση),χωρίς να χρειάζεται να παίρνει μαζί το καρότσι! Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο βρήκα στο www.babywearing.gr   τα πάντα για τα μάρσιπο!                        

 

Υπάρχουν 4 διαφορετικές κατηγορίες (www.babywearing.gr/Slings/slings.htm) όμως όλα έχουν τα πλεονεκτήματα των μάρσιπων αγκαλιάς! Είναι ασφαλή, άνετα, επιτρέπουν να φοράς το μωρό σου έχοντας και τα δύο χέρια ελεύθερα και είναι ορθοπεδικά σωστά για το μωρό. Είναι τόσο ευέλικτα και πιάνουν τόσο λίγο χώρο ώστε μπορεί κανείς να τα έχει συνέχεια μαζί του, στην τσάντα του μωρού, ακόμα και στην τσέπη ενός μπουφάν!Επίσης είναι εύκολο στη χρήση του και από τους μπαμπάδες!!                                                           

 

Η κοπέλα που διαχειρίζεται το blog με τα μάρσιπο έχει ανεβάσει και οδηγίες ραψίματος για μάρσιπο και στα 4 σχέδια στο  http://www.babywearing.gr/DIY/DIY.htm ! Έχει αναλυτικές οδηγίες πως θα πάρετε μέτρα για το μάρσιπο,τα υλικά που θα χρειαστείτε και τον τρόπο που θα ράψετε το κάθε μάρσιπο! Δείτε πιο μάρσιπο είναι το κατάλληλο για εσάς,επιλέξτε υφάσματα και ξεκινήστε τη δημιουργία!

Μαρια Μ.

Με αγάπη για τις χειροποίητες κατασκευές, φροντίζω ώστε να σας προσφέρω πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις!

Τρόποι Πληρωμής

Πληρώστε με ασφάλεια, επιλέγοντας τον τρόπο που σας ταιριάζει!
  • Αντικαταβολή
  • Visa, Mastercard

Έχετε απορίες;

Αν έχετε απορίες, καλέστε μας στο 2108050809!

Στοιχεία επικοινωνίας...

Back to top

Με την περιήγησή σας στο ravopleko.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που είναι απαραίτητα για τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.